Dumma rubriker hela tiden... regnigt?


Åååh vad underbart det är att somna när man ser på Supernatural och regnet smattrar på fönstret ♥

Jag saknar Lillerud så himla mycket, vet inte vart jag ska ta vägen! Åh vad underbart det vore att få gå på kvällsfika. Eller att springa runt i TV-rummet med Amanda, Sara och alla andra underbara tjejer som bodde på Sällskapet förra året. Inte för att det är något fel på skånelivet, inte alls faktiskt! Jag börjar känna mig ganska tillfreds här.
Imorse så hade jag sovmorgon till kvart i åtta... Det var underbart att få sova två timmar längre! (haha, när jag bodde på Lillerud så sov jag till kvart i åtta varje dag... :c )

Jag kom just på att ett nytt True Blood avsnitt är uppe på nätet, så nu ska jag skynda mig och se det innan jag somnar! (Hhhhh, Alexander Skarsgård... Jag får inte nog.)

Galet kär.

ha-ha! Har Mette gått och blivit kär tro? Ne, har redan varit det ett bra tag. Men idag känner jag mig extra kär... åååh jag älskar musik ♥
(där lurade jag er nästan, eller hur? hoho, jag är så rolig!)
Ja, tillbaka till ämnet. Jag känner mig så himla töntig, särskilt efter det inlägget som jag skrev innan det här. Men nu är det så att Ryan Ross är bra och han är anledningen till att jag blev kär i musik. Så det så.
Nå, nog om det.
Idag var en ganska nice dag faktiskt, även fast jag inte slutade förrän halv fyra. Det är bara det att jag har gått runt och saknat mina kära vänner uppe i Torsby lite för mycket idag. Men nu är det bara en och en halv vecka kvar, ååh!

Okej, det är allt jag tänker skriva idag, för nu ska jag slå på TVn och se när Dean dör.

Grattis, Ryan Ross.

Tack för att du startade ett band som betyder himla mycket för mig.
Tack för att du skrev underbara texter.
Tack för att du är du.
Northern Downpour ~ Panic At The Disco []

I want it bad

Ikväll så har jag och mamma varit på besök hos några personer här i byn som har alpackor, så dom fick jag hälsa på. Så himla söta! Nu när jag sitter i mitt rum igen så funderar jag på om jag faktiskt ska orka plocka upp ett papper och skriva ett brev till min tyska-lärare om mig själv, som vi har i läxa tills imorgon. Men jag sitter hellre och lyssnar på The Cab's nya album (som jag fortfarande är helt i exstas över. Har fastnat lite särskilt för låten 'Bad' []) och ser på fina Gif's än skriver ett dumt brev. Bra Mette! Äsch, jag slänger ihop någonting imorgon istället.

Nu ska jag glo lite mer på Supernatural innan jag somnar.

På tal om gif's... Det här är nog den finaste som finns.

Ahw. jag saknar det här bandet.

MCR @ Reading festival

I fredags så spelade My Chemical Romance alltså på Reading Festival, och eftersom MCR är en så stor grej så filmades hela deras konsert, som man även kunde se live på internet. Och vem dyker upp under de två sista låtarna? Jo, självaste Brian-fucking-May! Helt sjukt. Han spelade We Will Rock You & Welcome To The Black Parade på gitarr med resten av bandet. Jag dog flera gånger om... För er som inte vet vem Brian May är (shame on you!) så är det Queen's gitarrist. Så nu kanske ni fattar hur stort det är att han spelade med MCR?
Helt galet.



Mysig söndag


Hallå där. Denna söndagen har börjat ganska bra! Jag blev väckt av den dumma solen runt åtta imorse eftersom jag inte har någon rullgardin än. Men det var okej, för jag var ändå tvungen att vara uppe ganska tidigt för att säga hejdå till några kära vänner från Holland som varit här under helgen. Såå, mammi hade dukat upp med en go' frukost. Efter att vi sagt hejdå osv, så gick jag upp på mitt rum för att bl.a. se på lite Supernatural, scrolla lite på tumblr, och för att försöka locka håret! Hahah, det blev väl som det blev, men med lite hårnålar så blev det till slut helt okej ändå.
Idag så hade jag tänkt göra ett Deathly Hallows linne, lägger upp en bild senare ikväll om det blev något. Nu tänker jag iallafall se vidare på Supernatural, så ni får ha det bra så länge.

Symphony Soldier


The Cab ~ Symphony Soldier []

3 år... 3 år har jag gått och väntat på nytt material från det här underbara bandet, och äntligen är det här! Efter en massa förlorade band medlemmar och utan ett skivbolag så har de gått och gjort det här albumet som är helt underbart. The Cab, jag älskar er ♥
Kan inte riktigt bestämma mig för en favorit låt än... åååh alla är ju så bra! Och kolla på album covern... ah den är så fin (hallå, en fiol!!!). Jag längtar tills jag kan beställa hem den så att jag får hålla detta masterpiece i mina händer!

Hallå där bloggis

Vet ni vad jag har märkt? Att man inte orkar med någonting när man kommer hem från skolan, man orkar inte ens blogga ordentligt. Helgen är också himla kort har jag märkt... så denna helg ska jag verkligen ta vara på genom att - sova! Det tycker jag låter jättebra.
Snart så intar The Ark en scen på malmöfestivalen för att spela deras sista show där. Åååh, jag hade så gärna åkt dit. Men eftersom jag inte känner så mycket folk här så är det liiite svårt att hitta någon att dra dit med. Men men, inte är jag sur för det! Jag känner att jag ändå inte skulle ha orkat med det, eftersom jag känner mig som en zombie.
En sak som jag har funderat över är hur i hela världen man ska hitta roligt folk som inte går i min klass i en stad där jag bara kan hitta till resecentrum och biblioteket? Alltså, hur lär man känna lite annat folk? I'm totally out of it. Helt jätteförvirrad. Vet ingenting längre. Öööh hjälp?
Nu ska jag sluta skriva ner en massa nonsens innan jag råkar skriva något pinsamt. Så godnatt på er!

Exakt 2 veckor kvar tills jag träffar mina 2 favorit tjejer igen

Söt låt

You Make My Dreams ~ Hall & Oates []

Pretty fly for a WiFi

Ja, ja, jaaaaa! Äntligen har vi fått vårat efterlängtade bredband från Tele2. Tack Frank ♥
Nu kan jag äntligen kan se på True Blood igen, aah.
Mina bredbands-fria dagar har dock resulterat i lite läsande (och en hel del Supernatural tittande, kan jag lova). För ett par dagar sen så läste jag ut The Curious Incdent of the Dog in the Night-Time. Riktigt bra bok som alla borde läsa!


En sak som jag funderat på är varför alla tjatar om att NV-inriktningen är så himla jobbig? "Åååh det är så himla långa dagar! Åååh det är så himla mycket plugg!" Öööh, jag slutar klockan 14.00 varje dag förutom på tisdag, då jag slutar 15.30. Dessutom så har jag två sovmorgonar! Pffft, liars.

Bra dag

Som ni ser på rubriken så har dagen varit braaaa! Har byggt ihop min säng och min soffa och flyttat runt på lite saker i mitt rum, så nu är det bara att sätta upp mina kära affischer på väggarna och sen så är rummet nice. Har även ridit på mina kära pållisar med mamma. Var som att sitta på en tunna, så mycket gräs som dom ätit de senaste dagarna. Men dom var himla duktiga i alla fall. Vad var det mer som var bra...? JO! Den här bilden. *KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS!111!!1!1*
Ja. det är en bild på Brendon i en mankini. (heter det så? Öhh ingen aning.) Jag älskar mitt favorit band. såhimlajättemycket.

Just nu så sitter jag i mitt rum och tittar ut genom takfönstret i hopp om att få se några stjärnor... men det verkar inte finnas några där ute just nu, suck. Ser även på ett Supernatural avsnitt (shocker!1!!) och läser om en massa folk som sitter i sina nya rum på Lillerud. Åh vad avundsjuk jag blir... jag vill ju också dit!
Men nu är det nog bäst att jag ser färdigt på det här Supernatural avsnittet så att jag kan sova sen, för jag ska upp klockan kvart i sex imorgon bitti för skoldag #3!

Here's a gif for sore eyes

Varför bryr jag mig så mycket om en person som antagligen inte bryr sig ett skit om mig längre? Gör ju bara ont... Usch, jag blir så trött på mig själv.

+ & -

+
Vi har varit på IKEA i älmhult idag och shoppat loss! Mamma bestämde sig äntligen för ett servis som hon tyckte var fint. (Vitt & lila, yeah.)
Jag trivs i huset.
Jag ska snart se på Supernatural.

-
På vardagar så måste jag gå upp klockan sex för att hinna med bussen som går klockan sju för att sedan sitta på bussen i 50 minuter. (Ett plus är dock att man hinner med att lyssna på en hel del musik)
Jag saknar mina vänner där uppe i värmland.

Ja, det var nog allt!
Jo vänta, ett till minus är att jag är så himla sugen på att resa!




Supernatural


Hej hej jag hittade just den här snygga gif'en på Jensen Ackles och tänkte att det var like bra att lägga upp den här så att alla kan få se denna skönhet och sen så tänkte jag att det är väl lika bra att skriva om Supernatural. (lol grammar what is that)

Som de flesta av mina kära vänner redan vet så äääälskar jag Supernatural. Typ jätte mycket. Just nu så ser jag om alla avsnitt och är vid slutet av säsong 2. (inte för att någon av er bryr sig om det men ja.)

Alla som inte har sett Supernatural än borde göra det nu för att det är awesome.

Ooooch nu ropar mamma på mig och säger att vi ska gå till byns pub så jag sa 'varför inte' så nu hinner jag inte skriva mer.

Carry On My Wayward Son ~ Kansas []

London calling


Ååååh London. Jag vill dit nu, imorgon, alltid! Sån fin stad. Förhoppningsvis så har jag varit där med mina finaste vänner inom ett år.

London Beckoned Songs About Money Written By Machines ~ Panic! At The Disco []

Okej, den där låten har inget förutom titeln att göra med London, men whatever.

The Smiths

How Soon Is Now? ~ The Smiths []
Girlfriend In A Coma ~ The Smiths []
There Is A Light That Never Goes Out ~ The Smiths []
Please, Please, Please Let Me Get What I Want ~ The Smiths []
är bra.

Fin kille


“I once hand made a girlfriend a 50 page leather bound book. It was an illustrated fairy tale about a princess and an eccentric magician. The magician had his heart broken so badly in the past that instead of keeping it in his chest where it could easily get hurt again, he kept it locked up in a rusty trunk under his bed, where it had withered into a shriveled apricot. A lot happens that can’t really be summed up in one paragraph, but at the end, his apricot heart swells to the size of a house and they end up living happily ever after inside of it. It took me about a month to make, it was all rhyming, hand painted… something I was pretty gosh darn proud of. I really poured a lot into it, and I think its filled with some of my best paintings yet. Sadly in real life the story didnt end as happy as it did in the book. Lets just say I’m living alone in that giant apricot heart at the moment.”


Den där biden har jag i min 'perfect people' mapp.
Finns det killar som Matthew Gray Gubler här i Kristianstad tro? Åååh det skulle vara fint.

Första skoldagen var helt okej. Jag kände att jag gäspade lite för mycket dock. Men det kunde jag faktiskt inte göra någonting åt, eftersom det bara pratades en massa. Denna gång hamnade jag i klass NA1B, bara så att alla vet. Klassen verkade ganska chill, ingen riktigt otrevlig typ där inte. Hörde några typer från parallel klasserna som redan pratade skit om sina nya klasskamrater när de väntade på bussen... patetiskt.
13 killar och 12 tjejer är vi, det är en ganska stor skillnad om man tänker på hur klassen såg ut förra året, hah. Jag tror att jag har fått de bästa mentorerna. Sånt kan jag så klart inte bedömma riktigt ännu, men det verkar så.
När vi kom fram till skolan så blev vi bemötta av godis och en röd matta... det var kul.
Schemat är underbart om man jämför det som jag hade på Lillerud. 2 sovmorgonar och 3 dagar då jag slutar klockan två! Jag har tyska fyra dagar i veckan också... men det är bra, eftersom min tyska började bli lite väl rostig.
Skåne är ett underbart landskap... dock har jag lite svårt att första skånskarna när de pratar fort, men jag kan snart den där dialekten ska ni se!

(undrar ni varför jag markerade några ord i de första meningarna med getstil? HAHAHA, OJ FET STIL SKA DET STÅ DÄR! Jo, det gjorde jag för att påpeka hur himla jobbigt det är när folk gör så.)

That amazing moment när man har 3G

YES! Jag hittade en plats i vårat nya hus där man har 3G med det mobila bredbandet, och ibland även Turbo 3G! Awesome.
Anyways, som ni ser så har jag ju inte bloggat någonting på typ 6 dagar nu, och det är för att jag har hunnit med att flytta ner till skåne och spendera tre underbara dagar med mina bästa vänner Klara & Nora. Bilder kommer när jag har fått trådlöst bredband, vilket kanske redan är om ett par dagar.
Så, vad mer har jag gjort under dessa blogg-fria dagar? Jag har haft två spelningar med BTR, en på 'brevika' och en på Micke's födelsedag. Gick helt okej!
Har även shoppat en massa hushålls artiklar med mamma under dessa första dagar i skåne, så Klara & Nora fick hänga med också... stackare! Vi har lyckats köpa allt förutom det som vi tyckte var det viktigaste... porslin! Ja ja, det kommer väl nog nån gång... vi får kanske ta en tripp till IKEA till helgen? (JAA!!)
Vet ni vad jag ska göra imorgon eller? Jag ska börja i min nya skola!! Aaaaaah, jag vill inte! Men det ska nog gå bra... är så klart lite förvantansfull också, men man ska ju inte ropa hej förrän man är över bäcken.

Snart bär det av mot byns lilla lanthadel för att grilla lite, för att lära känna lite folk så att säga.


världens snyggaste bild!1!1!1 (eller?)
Som Klara sa: "Alltså Nora, du gjorde en blandning mellan Mettes fjortis min och min tard min!!!"

Leonardo DiCaprio appreciation post

Hejhej eftersom jag inte orkar skriva någonting just nu så får ni en bild på underbara Leo istället.

Okej hejdå.

Grillkväll at my casa

Ja, igår så var det grillkväll/hejdå kväll hemma hos mig, eftersom jag flyttar till skåne på söndag! Var verkligen jätte mysigt, och jag önskar att det skulle kunna vara så varje helg... Men nu är det ju så att det inte går, suck. Klara, Nora och Lillie sov över, så vi såg på Trassel (åh vad jag älskar den filmen!) och Dumma Mig (som vi inte hann att se färdigt.)
Jag kände att jag inte kommer klara mig länge utan det här super gänget, så jag har redan beställt en biljett till torsby mârten, yeah! Så nu är det bara att längta till den nionde september.
(Klicka på bilden för större)
Sen så tog Simon över min kamera och det blev en massa sådana här bilder:

Hej, jag älskar True Blood

typ jätte mycket.
*spoiler alert!!1!!*
Det är helt sjukt vad snygg Alexander Skarsgård är. Och det är helt sjukt hur awesome vampyrer är. Och det är helt sjukt hur Sookie + Eric = det bästa on-screen paret sen Seth + Summer från The OC.
Aaaah jag har inget mer att skriva, så jag lägger upp en bild för att uttrycka min kärlek för TB sitället.
Ja okej nu har jag varit nog töntig för idag, så nu får det räcka.

Dagen D

Pappa kom hem från skåne igår kväll och planerar att åka med ett flyttlass på onsdag. Så idag så ska vi packa, packa och återigen packa en massa... K A O S ! Jag ska skruva isär min säng, min soffa och mitt skrivbord... vill inte, buhu </3

Imorgon så kommer det hit ett skönt gäng och då ska vi grilla osv. Jag hoppas att det blir fint väder för vi kan inte sitta inomhus någonstans, hahah.

Nu ropar mamma på mig och säger att jag ska gå och dammsuga vandrarhemmet, så då får jag väl ta och göra det... kul!

Hejdå kära vänner

Var ute på 'stan' förut med ett skönt gäng eftersom Irma åker till USA imorgon! Så vi satte oss vid grillköket och hade det riktigt trevligt. För er som inte vet vem Irma är så ser ni henne här:
Ja... nej men som sagt så var det riktigt trevligt! Och eftersom jag inte verkar ha något vettigt att skriva så lägger jag upp lite bilder istället.
(Klicka för större!1!11)

Mette is a grammar nazi

Okej, innan jag går och lägger mig så måste jag bara säga en sak som jag stör mig så himla mycket på.
När folk nu ska vara verka smarta och skriva 'de' eller 'dem' i sina texter istället för 'dom', så kan dom väl se till att använda det rätt i alla fall?!??!?!
När man nu ändå skriver fel så är det ju bättre att använda 'dom' ändå!
Ska det vara så svårt? Varför är jag, som är från Holland, bättre på grammatik än hälften av mina facebook vänner?
gaaah. Är det bara jag som stör mig på sånt här eller?
När vi nu ändå är inne på det här ämnet: ibland så ser jag någon på tumblr eller på fejjan som har gjort någon rolig 'meme'*, och så har dom stavat fel. Borde jag då säga till personen att de gjort fel och att de borde göra om memen så att den blir rolig, eller borde jag låta dom ha den som den är och låta andra grammar nazi's skratta åt personen? Vilket dilemma! Som igår, då var det en person som skrev "Unicorns doesn't exist!", och då var det där dilemmat där igen! Jaja, nog tjat om det. Nu måste jag verkligen sova... fast Johnny Depp sjunger så fint på TVn så jag ska nog gå och sätta mig i soffan ett tag ändå...

*Alltså en bild med engelsk text på. Eller enligt urban dictionary:
"Used to give a bit of pseudo-academic gravitas to stupid viral shit.

A 'meme' doesn't have to be funny, provocative or even make sense. Most memes fall into one of three categories:

- 'Quirky' stuff that isn't funny. 
- Pathetic stuff that fills you with vicarious despair. 
- Revolting pictures that could be presented to some alien jury as evidence that humanity is cancer.

All that is required for a meme to succeed is for a critical mass of basement dwellers to get in on it. This being done, it will be spread over bulletin boards everywhere like the pox. Much drama and the locking of thousands of discussions across the web will follow, for what is known to the trolling elite as 'lulz'.

This word defies easy definition. It lost touch with 'funny' long ago, and now looks suspiciously like the sort of drama-whoring same 'elite' correctly pans.
"

Spelning & grill!


Så här! snygga blir naglarna när man inte har ett plektrum när man spelar elgitarr! Bra, så nu vet alla hur det ser ut.

Repade med BTR idag, gick ganska bra med tanke på hur många nya låtar jag fått trycka in i huvudet. Vi har spelning om en vecka och jag tror helt säkert att jag antagligen kommer snubbla över elgitarrens sladd eller ha sönder stråken til fiolen på något sätt. Ja, jag tror i alla fall att jag kommer dö lite på något sätt.

Efter det så hämtade mamma mig och vi åkte till våra grannar (kan man kalla folk som bor på andra sidan sjön för 'grannar'?) och grillade lite. Det var grymt trevligt med alla norskar, svenskar, australiensare och holländare! God cheesecake hade dom också... om nom nom. Spelade en massa fotboll också, och så klart så fick jag en boll rakt i bakhuvudet. Jag förstår inte hur en såndan liten kille kan sjukta en boll so himla hårt!

Ja, och nu sitter jag i vardagsrummet och lyssnar på när Sanne, Erik och Elin babblar och glor på Sweeny Todd. Känner att jag borde sätta mig vid dom och se på filmen jag också, eftersom Johnny Depp + Helena Bonham Carter = awesome film. Men eftersom jag måste gå upp vid sju imorgon bitti för att göra frukost för tio gäster så känns inte det som en bra ide att göra.

På tal om vardagsrum - vårat blir bara tommare och tommare! Vi har packat och städat för full rulle idag, och jag började faktiskt också packa en del grejer i mitt rum. Kan bara säga att det var fett jobbigt.
Men nu måste jag faktiskt verkligen gå och lägga mig, så det här blogginlägget får räcka för idag.

Jag vill också.

Jag vill också att ni säger så till mig.
Jag vill också känna mig saknad.

Så bra

Hittade den här videon förut och dog lite. Så himla bra! Tänk att folk har orken att göra sånt här... skulle inte klara av allt klippande och klistrande. Och sen så måste det ju ta en himla massa tid också... men resultatet blir ju som man ser helt otroligt awesome.

oj, vad hände?

Ni ser rätt, jag har färgat mitt hår brunt! Efter öhm... ett och ett halvt (?) år som redhead så är mitt hår ganska slitet, så, jag färgade det brunt med en naturlig toning. Jag kommer sakna mitt röda hår, visst, men jag älskar förändringar och blir så snabbt trött på saker, så en ny hårfärg är helt okej!

Back on track

Nu! tror jag att den här designen får duga ett tag.

Igår så körde vi det första 'riktiga' flyttlasset ner till skåne. Några bekanta av oss skulle ner dit för att hämta ett par fönster, så vi klämde in så mycket som möjligt i deras lilla buss. Blev ganska mycket mer plats i huset nu när ett par bänkar och bord är borta!

Det är nu som det verkligen börjar kännas att vi snart flyttar. Det står lådor överallt, saker som har stått på ett ställe i flera år är plösligt borta och vi får mer och mer plats. Det enda rummet som än är orört är mitt rum. Kanske dags att börja packa? Fast... tänk om jag packar ner någonting, och så behöver jag det nästa dag! Ja, det är så jag tänker. Smart? Nej, absolut inte.

Brand new!

Har skrotat designen och tagit bort all inlägg. Varför? Därför.
Har helt enkelt känt att blogg är ingetning för mig. Men nu är det ju så att jag snart flyttar till kära skåne (om 9 dagar faktiskt!), och jag måste ju hålla mina kära vänner här uppe i värmland uppdaterade på något sätt, så jag bestämde mig för att börja blogga igen. Vi får väl se hur länge jag klarar det den här gången.
Jag vet inte riktigt när jag drar igång bloggen ordentligt... Jag ska i alla fall börja med att fixa till designen, så innan designen är fixad blir det nog inte så mycket inlägg. Så då är det bäst att jag sätter igång med designen nu på momangen! Som tur är så har jag redan en ide på hur det ska se ut, så nu behöver jag bara väcka en av mina bästa vänner, photoshop CS4 och sätta igång!

RSS 2.0