Fint väder.

Det är helt sjukt underbart väder idag... Känns nästan som sommar! Det är så fint att jag faktiskt funderar på att gå ut och gå med hunden (som just nu blir klippt av mamma... Vi får väl se hur det kommer gå). Eller så sätter jag igång och bakar "appelflappen" nu, eftersom det var så himla länge sen jag åt en sån! Mhm... Jag måste bara vila (läs: spela wordfeud) lite till!
Okej, nu måste jag faktiskt gå och göra något.
Ha de gött~

P.S. Jag har bestämt mig för att sluta prata i skolan, eftersom alla bara skrattar åt min dialekt :(((((


Appreciation post


  • The Vampire Diaries, Glee & Supernatural har just haft säsongs premiärer. Yesss, finally! Ett minus är dock att True Blood just haft säsongs final... ååh, hur ska jag klara mig utan Alexander Skarsgård en gång i veckan?

  • Dessutom så fyller mitt favorit album, A Fever You Can't Sweat Out, 6 år idag!

  • Sen en sista grej som jag gillar är att blogg.se äntligen har lanserat iPhone appen, hallelujah!

Äh, det var allt. Det här med att blogga var jag visst inte så bra på ändå.

Sensitive fan-girl problems.

tjo hej. Klockan är ganska mycket och jag borde egentligen sova, men kände att jag var tvungen att skriva av mig lite här.

För det första så såg jag just säsongs premiären av the Vampire Diaries... oh my god, är allt jag har att säga! Utan att spoila allt för mycket så var slutet det mest deprimerande jag någonsin sett, och när "A Drop In The Ocean" (gammal favorit, lyssna här ) så var det verkligen, ja, droppen! Så sorgligt så jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Förresten, Paul Wesley i en tight svart t-shirt är snygg.

Och för det andra så släppte Panic! At The Disco just några nya turné datum. Vad då för turné? Jo, en som bara är i storbritannien, så klart! Panic!s världskarta består av USA, GB och lite Asien, as usual. Det är allt. HALLÅ, RESTEN AV EUROPA DÅ??!?!? OCH VÄRLDEN?!? Så ja, jag funderar starkt på att dra till London den 2a februari för att se dem live där. (en vecka innan min födelsedag... bra födelsedagspresent från päronen??)

Imorgon så är det förresten en studiedag för oss på österäng, en riktigt behövlig en dessutom. Kemi, matte och svenska plugg hej!

Bra att veta

Hej å hå. Jag hinner inte (läs: orkar inte) skriva någonting alls just nu eftersom jag egentligen borde sova. Allt jag tänkte skriva här är att jag varit i Värmland under helgen, och det var helt friggin' underbart! Åååh, nu saknar jag mina fina vänner ännu mer, suck.
En annan sak som jag tycker att alla borde veta är att jag har laddat hem en app till min iPod. Istudiez pro heter den och den är från och med nu min bästa vän. Har alltid hatat att skriva ner saker i en liten mini kalender som man alltid måste släpa med sig överallt, men nu kan jag alltså skriva ner alla läxor osv i den kära appen. Halleluja! Nu tror ni säkert att jag är dum i huvudet och att jag hade kunnat göra det på min vanliga kalender i podden, fast nä, för den suger.

All right, that's it for today folks!

Eller vänta, en sista grej bara... om någon köper dom här jeanse kommer jag älska denne person för evigt. Har swoonat över dessa jeans i över ett år nu, men har hela tiden trott att de inte går att köpa längre... MEN! Nu var jag inne på topshop.com och hittade dem där, omg säger jag bara. Så snälla någon, hjälp mig?


P.S. åååh vad jag hatar att man alltid måste fylla i en jävla rubrik till inlägget.

Underbara vänner

Idag har varit en bra dag. Har pratat i telefon med kära Fredrik, skrivit med både Emma och Sofie, och chattat med två störda tjejer vid namn Klara och Nora. Då blir det mycket skvaller! Eller ja... mest skvaller från min sida, Klara och Nora är tråkmånsar.
Bara tre (!) dagar kvar tills jag får träffa dessa underbara människor igen... can't wait!
Just nu så sitter jag i split över sängen eftersom jag har sån himla växtvärk. Aah jag blir galen. En till sak som jag blir lite smågalen av är mitt hår! Topparna klyver sig hela hela tiden... åh, kära hår, vad ska jag ta mig till?!??! :(

Förresten så tycker jag att jag förtjänar en liten klapp på axeln... eftersom det här är det längsta jag någonsin lyckats hålla en blogg vid liv. Yay for me!
Inte för att bloggandet är särsklit bra eller så, but you get my point.

Nu ska jag... just precis, se på Supernatural.


Grattis Freddie

Grattis på 65 årsdagen.
Du var underbar.
We miss you.

Who Wants To Live Forever ~ Queen []

Dum hest.

Mina jeans är klassblöta. Varför då? Jo, eftersom jag just sprungit runt i en stoooor äng där det var höööögt gräs i jakt på mina pållar som smitit. Vi letade och letade, men lyckades inte hitta dem. Så till slut när vi gav upp och jag skulle cykla in i byn för att hämta Jonne, så kom några personer gåendes, med våra hästar! Ni anar inte hur glad jag blev. *pust*
Så nu, efter att ha gått omkring i det där blöta, höga gräset så känns det som om jag har 25412 fästingar på mig... så nu tänker jag byta om till pyjamas och antagligen se på en av dom här filmerna:


Förresten, igår så kom min älskade kisse Tiger äntligen hit ner till skåne! (Pappa också för den delen, men äsch... TIGER! ♥)
Åååh hon är så mysig.
Nä, nu ska jag sluta tjata om mina djur och se på film istället. Ha de!

RSS 2.0