Nu känns de som jul

Lilla julafton med klassen :D


Jackpot!

Yes, yes, yesss! Varje dag kl. 17.00 så har Fueled By Ramen (ett skivbolag) haft olika "limited autographed bundles" till salu. Alltså någonting signerat plus en tshirt från diverse band. Och idag så var det alltså Panic!s tur, och gissa vad? Jag lyckades vara en av dom första med att köpa just en sådan "limited bundle", så nu så är det bara att vänta på att min tshirt, mitt armband, och min SIGNERADE turné affisch ska dimpa ner i brevlådan :D :D :D
Jag är så glad! Tänk att jag ska se Panic! At The Disco, mitt favorit band, live i London om mindre än två månader... oooh my god.

Nåja, nu tänker jag varva ner med ett American Horror Story avsnitt.
American Horror Story är nog den läskigaste och mest disturbing serie jag någonsin sett. Men samtidigt så är den väldigt fascinerande. Jag har fortfarande inte riktigt bestämt mig för om jag vill se på den eller inte... För den är ju så himla läskig, så den är inte särskilt passande att se ensam på en lördags kväll, usch.

Awkward.

Vad gör man när man försöker skjuta upp läxorna så länge som möjligt? Jo, man har ett Awkward. maraton! Så, nu har jag sett alla avsnitt av säsong 1, så nu är det bara att vänta otåligt på säsong 2. Alla serier som jag följer för tillfället har en liten semester fram till början av januari... vad ska jag göra om kvällarna nu när jag inte kan se på några nya avsnitt av mina favorit serier?? Jag får väl helt enkelt börja se på något annat så länge...
Men jag har faktiskt inte bara sett på tv den här helgen, jag har också blekt delar av mitt hår, wohoo. Så nu ser jag ut som en karamell. Okej det där låter negativt, men jag tycker att det ser bra ut. Tänk att lite hårfärg kan göra mig så här glad?!? Okej, men nu är det så att jag verkligen måste fortsätta med mina läxor... usch, jag har aldrig känt en så här stor motvilja mot läxor förut. Men men, det är väl bara att bita ihop och göra det!


RSS 2.0