usch o blä o sorgligt

Varför såg jag på My Sister's Keeper? Den får mig bara må dåligt i flera dagar efter att jag sett den... suck. Det är därför jag sitter och kollar på söta gif's, för att försöka få mig själv på bättre humör, haha. Men jag tror att Supernatural skulle fungera bättre, så därför tänker jag nu lägga mig under täcket, slå på tvn och somna till Misha Collins fina röst.

burr.

Kan det inte bli vinter och jul snart? Det är ju så mysigt. Börjar bli ganska trött på den här regniga, blåsiga hösten.
Imorgon var det meningen att jag skulle åka till värmland, men våran bil gick sönder, suck... jaja, jag åker dit på höstlovet istället. Längtar helt stört mycket, och känner verkligen att en veckas lov behövs (jag försökte plugga lite kemi förut... försökte det fyra gånger faktiskt, men efter en halv sida så somnade jag).

På tal om att plugga... är det konstigt att jag lyssnar på en stråkkvartett när jag försöker lära mig något? Vitamin String Quartet gör covers på moderna låtar, bland annat vissa av mina favorit låtar... det är ju grymt, för då kan man plugga utan att ens hjärna försöker sjunga med till varenda dumma låt. Min VSQ spelningslista hittar ni här []

Dying of excitement

Hallå kära vänner. Nu tänker jag, precis som Nora, försöka skriva det här i en lugn och sansad ton... Jag ska till London den 1 - 4 februari. För att se mitt favorit band Panic! At The Disco live för första gången, och dagen efter det ska jag se All Time Low för tredje gången...
ALLTSÅ ÅÅÅÅÅÅH DET KOMMER BLI SÅ FETT!!! MIN FAVORIT STAD + MINA FAVORIT KOMPISAR + MINA TVÅ FAVORIT BAND PÅ FYRA DAGAR!!!!



Kallt

Gick till bussen imorse. Stod där i 10 minuter. Stod där i 20 minuter. Stod där i en timme. Kallt som satan var det. Och efter dom där 60 minuterna var det fortfarande ingen buss i sikte... Så nu sitter jag hemma och försöker få tillbaka känseln i mina stackars tår. Har ändå bara idrott o tyska idag, eftersom jag ska till tandläkaren sen vid två, så jag åker helt enkelt inte till skolan idag. Men det är bra, för då kan jag plugga på fysik, vilket är mycket behövligt.


Fysik rocks!!!

Så här kul har jag, Malin och Vici på fysiklektionerna! :D


I think I saw you in my sleep

Den här covern har gått på repeat ett par dagar nu. Jag har alltid beundrat La Dispute's texter, men helt enkelt inte stått ut med sångarens röst.
Så, nu hittade jag en cover som verkligen gör texten rättvisa.



I thought I heard a plane crashing,
But now I think it was your passion snapping.

RSS 2.0