Come on skinny love, what happened here?



Skinny Love ~ Bon Iver []

Don't forget to smile

Stötte på ännu en fin tumblr häromdagen, nämligen littlereasonstosmile. Här får ni se några saker som får mig att le :)


Help me I'm obsessed

Okej, tv-serier börjar helt seriöst ta över mitt liv. Borde söka hjälp. Såg färdigt säsong 2 av Doctor Who på två dagar, har sett det nyaste avsnittet av TVD (♥), har börjat se på The Secret Circle, och jag såg nyss färdigt på det senaste Grey's Anatomy avsnittet (sjukt sorgligt. sjukt vad jag älskar den serien).

Anyways! Här får ni i alla fall två bilder på vad jag har gjort mer idag. Värst vad jag hinner med mycket ändå, med tanke på allt serie-tittande :)



Instagram

Det är konstigt, när jag väl gjort ett inlägg på bloggen så kan jag inte sluta skriva!
Har jag berättat om att Instagram är sjukt beroende framkallande? Och man kan ju bara inte få nog av den där fina nashville-effekten. Så sjukt hipster, jag vet.


Hej 2012

Nu är det 3 veckor och 3 dagar sedan jag bloggade sist, pinsamt! Jag har tänkt skriva om något i ungefär en vecka, men nu när jag äntligen orkat logga in på bloggen så kommer jag inte ihåg vad det var... oops. Ledsen för det. Nåja! Dessutom så tänkte jag berätta om att jag börjat se på Doctor Who igen (åh, får intenog av deras fina brittiska accenter ♥), men så tänkte jag att jag pratar om serier alldeles för mycket på bloggen och att jag borde skaffa ett liv, så det tänker jag inte berätta om. (Vänta, nu berättade jag ju ändå... det var nog mitt undermedvetna som tyckte att jag verkligen var tvungen att berätta om denna intressanta information. Damn.)

RSS 2.0