http://perfectbucketlist.tumblr.com/

Härom veckan hittade jag en riktigt kul blogg, nämligen http://perfectbucketlist.tumblr.com/ . Den är helt perfekt! Nu behöver jag aldrig mer gå och fundera över min bucket list, nu är det ju bara att välja och vraka bland alla tusen olika "before I die" idéer! Här får ni några av mina favoriter:
Några av dom är så himla cliché, I knoooow. Kunde inte riktigt låta bli.

r.i.p sovmorgon

Idag så var jag tvungen att offra min sovmorgon för en obligatorisk föreläsning om våld i nära relationer. Som den duktiga klassen NA1B är, så sitter vi alla i klassrummet klockan 8.10. Kommer det någon föreläsare då? Nej. Nåja, då blev det två timmars fysik istället! Det var ju såå mycket roligare än en föreläsning... Men men, det var väl bra att vi fick plugga lite istället, eftersom jag fattar 0 av fysiken just nu.

 


Selfish Machines...


... av Pierce The Veil är ett himla bra album! Tyvärr så finns inte Pierce The Veil's musik på Spotify (wtf), så då är det youtube som gäller!

What's so good about picking up the pieces?

Seg dag

Idag går allt lite väl segt, så därför ska jag ta slut på den här sega dagen snart genom att lägga mig tidigt! Åh vad skönt det är att bara kunna gå och lägga sig utan att ha någon som helst ångest över en massa prov ich läxor.

I lördags var jag i Malmö. Super mysigt var det med alla jullampor o alla röda o silvriga butiker! Men det bästa med Malmö är nog China Box maten... Okej inte riktigt, men nästan :)

 


Trött + kemi = noll koll

Ni vet när man får den där smygande trötthetskänslan men man fortsätter ändå läsa i kemi boken och plötsligt så har man "läst" fem sidor utan att märka det? Ja, det händer mig varje kvart nu. Jag hatar att plugga inför prov, men tyvärr så är man ju illa tvungen. Det spelar ingen roll om jag sätter mig på världens obekvämaste sätt, jag bara somnar hela tiden. Jag är så trött, trött, trött! Hinner inte med något kul alls, bara en massa plugg hela tiden... Har inte haft datorn påslagen i över tre dagar nu. Jag har flera Glee avsnitt som jag måste se, och jag har till och med hamnat efter med The Vampire Diaries! Och om man helt enkelt inte orkar se på TVD, ja då är man trött. Men ja, det är ju bloggandet som jag blir sämst på när jag är trött, som ni redan har märkt. Så nu ligger jag här på sängen med min kära kemibok och skriver detta blogginlägg på min kära iPod och jag funderar på om jag helt enkelt ska använda kemiboken som en kudde ett litet tag... Då kanske alla konstiga ord präntas in i huvudet på mig? Nå väl, jag ska snart ta mig en välförtjänt paus för att gå ner och titta på Grey's Anatomy.


Jag ska bättra mig, lovar.

Jag veeet att jag är så himla dålig på att blogga. Nora är alltid snäll och påpekar att "vet du, du suger verkligen på att blogga". Tack. Men det är ju bara det att jag inte orkar! Har inte fått vila någonting under höstlovet, eftersom jag varit i Värmland och härjt med mina härliga kompisar, och sen så har jag flängt lite hit och dit. Jag har flera prov och glosor osv osv den här veckan, så nej inget tid för bloggande alls.
Det enda som gör mig glad just nu är pepparkaksdeg ♥


Gammal bild, men den här tog jag för ungerfär exakt ett år sedan i mitt kära internat rum, och även då var det pepparkaksdegen som höll mig glad. Typ.

RSS 2.0